Sociedad

Un terratrèmol amb epicentre a Ibi fa tremolar La Vall d'Albaida

Durant el dia de hui han sigut 4 els terratrèmols a la zona, el d'aquesta vesprada a Ibi el més fort

Terratrèmols hui mateix amb epicentre a Ibi

Ontinyent

La Vall d'Albaida ha tremolat fa uns instants. Un terratrèmol amb epicentre a Ibi s'ha pogut notar a Ontinyent i altres municipis pròxims a la Foia de Castalia. Ha sigut poc abans de les 17:30 quan s'ha pogut sentir el tremolor.

No ha sigut sols un, ja que el primer a la zona ha sigut aquest mateix matí a les 9, però sí que ha sigut l'últim el més fort amb 3.2 MbLg, sols 0.2 punts més que altre poc abans, concretament a les 17:08, que a pesar que en menor força, també s'ha pogut sentir a la ciutat d'Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00