Sociedad

Bocairent, escollit entre els pobles més bonics d’Espanya

El municipi revalida així una condició atorgada per la revista National Geographic

Panoràmica de Bocairent // Ajuntament de Bocairent

Ontinyent

Comencem la setmana amb una noticia més que positiva, i és que la localitat de Bocairent ha vist revalidat el seu lloc a la llista dels municipis més bonics d’Espanya, una llista elaborada per la revista National Geographic en base a les votacions dels seus lectors que hagen visitat els distints municipis.

En concret la localitat de La Vall d’Albaida es troba en el número 37 de la llista, escalant posicions respecte al passat 2023 i convertint-se en un referent dels municipis no sols de la Comunitat Valenciana, sinó de tot el país.

Es tracta de l’únic municipi que apareix a la llista de tota la província de València. En la província d’Alacant estan Guadalest (79) i Altea (24), mentre que a Castelló està Morella (38) i Peñíscola (47).

Així doncs, Altea és el municipi més bonic de la Comunitat Valenciana, segons els visitants, mentre que el segon ja seria Bocairent. A més cal recordar que la Diputació de València ha realitzat una activitat cultural per incentivar el turisme a la localitat.

El municipi més bonic d’Espanya, segons la llista, és Santillana del Mar, a Cantàbria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00