Sociedad

Anuncien la represa immediata de les obres del CEIP Martínez Valls d'Ontinyent

El pròxim mes d'abril tornaran a iniciar-se els treballs que duraran entre 10 i 12 mesos

Entrevista a Jorge Rodríguez. Represa immediata de les obres del CEIP Martínez Valls

Entrevista a Jorge Rodríguez. Represa immediata de les obres del CEIP Martínez Valls

10:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711454114_681_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Notícies extraordinàries per a la docència a la ciutat d’Ontinyent en general i per al CEIP Martínez Valls en particular. Les obres del centre educatiu, parades des de fa pràcticament un any, es reprendran de forma immediata.

Cal remarcar que les obres del Martínez Valls, després de la petició de rescissió del contracte de l’empresa VAINSA, van quedar en una autèntica incògnita. Si la rescissió es duia a terme “en el millor dels processos hauríem tardat 1 any en poder començar de nou amb les obres”, afirma l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez ací a Ràdio Ontinyent. Però res més lluny de la realitat, finalment les obres es podran reprendre el pròxim mes d’abril, ja que finalment es durà a terme una cessió del contracte i no una rescissió.

Explicaven hui mateix que l’empresa VAINSA i l’empresa ATG es van reunir, amb mediació de l’Ajuntament d’Ontinyent, per arribar a un acord mitjançant el qual l’empresa de Canals serà la que continue amb l’obra que estava realitzant la seua predecessora. S’espera que s’inicie, com hem dit el pròxim mes d’abril, i tardarà entre 10 i 12 mesos en portar-se a terme. Unes reunions amb les empreses que s’han mantingut en secret “per no alçar falses expectatives si després no eixia bé”, afirmava l’alcalde Jorge Rodríguez ací a Ràdio Ontinyent. El que està clar és que “s’espera que com a molt tard en Pasqua del 2025 els alumnes estiguen ja al centre educatiu”.

El regidor de territori valorava aquest dia i aquesta noticia com “un dia emocionant. Un dels millors dies que he viscut com a regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent” i celebrava aquesta noticia ja que afirmava “els altres 12 municipis als que VAINSA no va finalitzar les obres continuen esperant i no ha aconseguit que es reprenga amb aquesta cessió”, el que afirma “dona bona mostra del treball que hem estat realitzant des de l’Ajuntament”.

Per la seua banda el regidor d’educació Ferrán Gandía afirmava que “estem molt satisfets de com hem portat aquesta situació. Des del primer moment reunint-nos amb l’equip directiu i mantenint-los al tanto i tractant d’estar sempre junt a ells ajudant-los en les seues necessitats”. D’altra banda des del centre educatiu el seu director Rafa Alonso afirmava que “després de tot el que hem passat els últims mesos, aquesta noticia és el colofó final. Suposa reprendre en breu les obres i poder tornar al nostre centre escolar” i posava en valor “el que hem aconseguit gràcies a les reunions mensuals amb l’Ajuntament, com eixes millores en les prefabricades”, unes reunions que matisa “volem seguint tenint mensualment per estar damunt del projecte i de la seua evolució”.

Entrevista a Rafa Alonso, director del CEIP Martínez Valls. Represa de les obres al centre

04:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711454632_548_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Des de l’empresa ATG han estat presents a la roda de premsa per “tranquil·litzar als membres del Martínez Valls”, ja que afirma “som una empresa solvent, molt treballadora i que estem portant a terme més obres del Pla Edificant”. Afirmava Pau Roig que “la setmana que ve estarem ja en el CEIP per reprendre les obres a la major brevetat possible”.

Molt pendents al Vicent Gironés

Aquesta represa de les obres no sols afecta al Martínez Valls, sinó també al CEIP Vicent Gironés, i és que cal recordar que una vegada finalitzen les obres, ara parades, del Martínez Valls, començaran les del Vicent Gironés. Així doncs, afirmava l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez que “una vegada es reprenguen, ens donarà la tranquil·litat per poder traure a licitació el projecte, ja redactat, del Vicent Gironés per així posar-se mans a l’obra només acabar amb les obres del Martínez Valls”, afirma el primer edil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00