Ocio y cultura

FITUR “arriba” a Ontinyent de la ma del CEIP Carmelo Ripoll

El centre està celebrant la Setmana Cultural amb el FITUR Carmelí

Els alumnes del Carmelo Ripoll celebren FITUR

Ontinyent

El CEIP Carmelo Ripoll d’Ontinyent està immers en plena Setmana Cultural, una setmana que anualment celebren aprofitant la setmana de Pasqua. Després del dia d’ahir amb l’espectacle de benvinguda i alguna manualitat i animació, hui és un dels dies més interessants.

Els alumnes del Carmelo Ripoll estan realitzant durant aquest matí la seua pròpia versió de la Fira Internacional de Turisme, Fitur, baix el nom de FITUR Carmelí. Des de les 9:30 els distints alumnes estan visitants els diferents estands que cada curs han preparat.

Els alumnes del Carmelo Ripoll celebren FITUR

Durant tot el matí es podran veure les principals tradicions d’Ontinyent, Espanya, Itàlia, França, Egipte, Anglaterra, Xina, Estats Units, Japó i la Índia. En tots els estands els joves poden anar descobrint cada racó dels principals països del mon.

Demà tindrà lloc la cloenda

Demà dimecres 27, i abans de que els alumnes encaren les vacances de Pasqua, el Carmelo Ripoll realitzarà la cloenda d’aquesta setmana cultural. El dia arrancarà amb una excursió a les 9:30 de tota l’escola cap al barri del Llombo. A les 10 es realitzarà un esmorzar en la Universitat que deixarà pas als tallers per a infantil a càrrec de l’alumnat de la Universitat. Els alumnes de primer cicle faran la ‘Ruta pel riu’, els de segon cicle la ruta de les xemeneis, mentre que el tercer cicle farà la ruta del Pou Clar.

A les 13:00 hores serà la tornada a l’escola mentre que a les 13:30 es donarà per conclosa una edició més d’aquesta interesant Setmana Cultural del Carmelo Ripoll.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00