Fútbol

La Puríssima acull una nova edició del torneig nacional de la FEBO a Ontinyent

Des de les 10:00 del matí de demà i durant tot el dissabte el futbol no pararà a La Puríssima

Entrevista a Pepe García 'El Abuelo'. Torneig Nacional de la FEBO 2024

Entrevista a Pepe García 'El Abuelo'. Torneig Nacional de la FEBO 2024

06:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711634126301/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Cap de setmana sense futbol per als equips de La Vall d'Albaida, a excepció d'Atzeneta UE i Ontinyent 1931 (demà publicarem la prèvia dels encontres)... i d'alguns dels equips de la FEBO.

Demà mateix, divendres sant, i com ve sent habitual, la FEBO, escola de futbol d'Ontinyent, disputarà el tradicional torneig nacional aleví de futbol 8. Equips com el Villarreal o el Hércules, a banda d'altres tants com el CD Alcoyano, la UD Almansa o el Ciudad de Yecla estaran sobre la gespa de la Puríssima per disputar aquest ja més que prestigiós torneig de Pasqua on els 16 equips participants (dos d'ells de l'escola), lluitaran per fer-se amb el títol que en 2013 va alçar el Atlètic Benidorm.

Des de les 10:00 del matí i fins a les 18:30 de la vesprada, horari on s'espera que es dispute la final, els equips jugaran, primer en quatre grups de 4 equips, per després passar als quarts de final, semifinal i final. Tot es disputarà a dos parts de 15 minuts fins que poc després de les 19:00 coneixerem al campió.

Torneig femení

Per sisena edició, el torneig aleví no serà sols masculí, ja que les xiques també disputaran la seua competició. En aquest cas es tracta de 6 equips, dividits en 2 grups de 3 que donaran pas a la semifinal i la final. En aquest cas començarà a les 12:00 del migdia i la final es disputarà a partir de les 19:00 de la vesprada.

Resta de tornejos

Cal que destacar que, com cada any, la resta d'equips del futbol base de la FEBO també comptaran amb els seus propis torneigs, en aquest cas seran el dissabte 30 de març en totes les categories, inclosos els altres 2 equips alevins que no disputaran el torneig nacional.

Podeu consultar els horaris d'aquests tornejos en el següent enllaç:

Ens contava tots els detalls de tots els tornejos l'emblemàtic coordinador de futbol 8 de la FEBO, Pepe García, conegut com Pepe 'El Auelo', en una entrevista que pots escoltar fent clic a la imatge que encapçala la noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00