Fútbol

L'Ontinyent 1931 cau a La Celadilla davant d'un Utiel sòlid i efectiu

Un solitari gol de Pablo Jiménez a baló parat tomba als de Roberto Bas

CD Utiel - Ontinyent 1931 CF //Foto: Ontinyent 1931

Ontinyent

L'Ontinyent 1931 afrontava l'encontre a Utiel aquest divendres amb la intenció de donar un colp damunt de la taula per posar pressió i deixar al Jove Español a 7 punts abans de que els de San Vicent juguen contra el Gandia aquesta vesprada, però no va poder ser.

Un encontre gris, i no sols pel clima que feia a Utiel, és el que es va donar, sobretot a la primera part on cap equip aconseguia generar perill ni ocasions, pel que es veia vindre que la pilota aturada anava a ser fonamental... i així va ser. Al minut 25 va rematar Pablo Jiménez al fons de la xarxa una pilota aturada en l'única ocasió dels primers 45 minuts i que feia que els de Roberto Bas hagueren d'eixir a remuntar en la segona part.

Amb la necessitat d'empatar, l'Ontinyent 1931 va fer un canvi clarament ofensiu, buscar generar perill a un Utiel molt ben plantat sobre el camp, però ni amb eixes es va aconseguir. A pesar d'un clar domini de la pilota, amb una possessió molt superior per als blanc-i-negres, no es generava perill a un Robert Micu molt tranquil. Va ser ja a les acaballes de l'encontre, i també a pilota aturada, quan es va sentir l'únic 'Uy' del partit per als ontinyentins, però el baló no va entrar i els de Roberto Bas van acabar caient per 1-0.

El pròxim diumenge a les 17:00 El Clariano acollirà el partit de la jornada entre l'Ontinyent 1931, segon classificat, i un Elche Ilicitano que arriba líder i que si aconseguira la victòria es quedaria a 1 o 2 punts de l'ascens matemàtic de categoria. Segon contra primer, el millor partit de la Tercera Divisió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00