Sociedad

S'han reprès hui els treballs al CEIP Martínez Valls

Els tècnics de l'empresa ATG Desarrolos han estat al centre educatiu per veure quan reprendre l'obra

L'empresa ATG al CEIP Martínez Valls

Ontinyent

Com ja informàvem la passada setmana, concretament el dimarts ací a Ràdio Ontinyent amb una entrevista amb l'alcalde Jorge Rodríguez inclosa, una empresa de Canals, ATG Desarrollos, anava a fer-se càrrec de completar el contracte que havia deixat a mitges VAINSA després d’abandonar les obres. Mitjançant una cessió entre les empreses, el projecte passava a formar part de l'altra empresa que es va comprometre a "reprendre l'activitat quan abans".

Doncs bé, dit i fet, l’empresa ATG Desarrollos ha tardat molt poc en posar-se mans a l’obra i és que durant aquest matí ja s'ha pogut veure moviment, ja que els tècnics i les direccions facultatives estaven ja parlant de quin dia començar a portar els camions de reprendre les obres, el que és el primer pas per poder tornar a iniciar unes actuacions que porten un any parades.

El regidor de territori ens ha explicat que "els encarregats han estat ja mirant per a quan la setmana que ve es faça el pla de seguretat i obra i puguen entrar els obrers per reiniciar el que seran les obres".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00