Sociedad

Una conferència sobre modernització i digitalització de la justícia reuneix desenes de profesionals del sector a Ontinyent

L’activitat organitzada per la UNED amb la col·laboració de l’Ajuntament va ser impartida pel catedràtic de Dret Processal de la UV, Ricardo Juan

Conferència oferida a Ontinyent

Ontinyent

Una conferència sobre modernització i digitalització de la justícia reunia el passat dijous a més de 40 persones, entre professionals del sector (com a advocats i procuradors) i alumnat de la UNED, que organitzava l'activitat amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El regidor d’Educació, Ferran Gandia, explicava que “dins la línia en la qual ve treballant el Govern d’Ontinyent d’impuls a l’educació a la ciutat, l’Ajuntament col·labora amb una aportació anual per conveni amb la UNED que enguany és de 80.000 euros. L’aposta per la formació universitària és clau per atraure i retindre talent i construir un futur millor per a la ciutat. Activitats com aquesta són útils per tal de promocionar l’ensenyament en totes les facetes possibles, ficant els mitjans i les condicions idònies perquè l’accés a la formació siga accessible a tothom", assenyalava.

El coordinador del centre de la UNED d’Ontinyent associat a la UNED Alzira-València “Francisco Tomás y Valiente”, José Enrique Juan, explicava que en esta conferència, impartida pel catedràtic de Dret Processal de la Universitat de València, Ricardo Juan, “es va aprofundir en molts detalls d’interès al voltant de la modernització i digitalització de la justícia després de l’aprovació del Decret llei 6/2023, al voltant d’aspectes com l'accés telemàtic als serveis de justícia, la tramitació electrònica dels expedients i les principals novetats en les lleis processals”. La jornada va comptar amb la coordinació de la professora d'UNED València Amparo Morató Serra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00