Política

Busques feina a Ontinyent o proximitats? T'interessa esta noticia

El pròxim 24 d'abril tindrà lloc a la ciutat el fòrum d'ocupació 'Labora en Ruta'

Entrevista a Natàlia Enguix i José Luis Estornell. Labora en Ruta a Ontinyent

Entrevista a Natàlia Enguix i José Luis Estornell. Labora en Ruta a Ontinyent

13:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712832675417/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Generalitat Valenciana, a través de LABORA i en col·laboració amb ACTAIO, organitza el fòrum d'ocupació ‘Labora en Ruta’. Serà el pròxim dimecres 24 d’abril a Ontinyent. Es tracta d'una jornada en la qual empreses de la zona i entitats del tercer sector i vinculades al món de la formació podran ajudar-te en el teu camí cap a l'ocupació.

A banda hi ha dos formes de participar. De forma presencial pel matí de 9 a 14:00 hores a la Sala Gomis o en línia de vesprada entre les 15 i les 18 hores.

Entre les activitats que es podran realitzar en aquesta jornada estan, per exemple, la realització d’entrevistes de treball amb les empreses participants; la consulta en estands informatius amb entitats que poden ajudar-vos en la vostra cerca d’ocupació; i xerrades, conferències i tallers dedicats a millorar la ocupabilitat.

Inscripcions a les entrevistes

Per a participar en la jornada i poder realitzar l’entrevista de treball haureu de realitzar la vostra inscripció en https://ontinyent.laboraenruta.es/ abans del 21 d'abril a les 23.59 h. En la inscripció haureu de completar tots els camps i pujar el vostre currículum.

Una vegada inscrits haureu d’accedir a l'apartat "Ofertes de treball". Allí accediu a aquelles ofertes que més so interessen i s'adapten al vostre perfil, i pressionar el botó "Inscriure'm". El dia 22 d'abril rebreu un correu electrònic informant-vos de l'estat de la vostra candidatura: si ha sigut seleccionada, se vos indicaran les hores de les teues entrevistes.

Una vegada rebeu els vostres horaris haureu d’acudir el dia 24 d'abril a la Sala Gomis per a poder mantenir les entrevistes de treball si la vostra hora d'entrevista és pel matí; si, per contra, és a la vesprada, rebreu un enllaç per a connectar-te a les teues entrevistes en línia a l'hora indicada.

Accedir als estands informatius i a les xarrades, conferències i tallers

L'accés tant a la zona d'estands com a qualsevol de les xarrades, conferències i tallers és lliure i no requereix d'inscripció prèvia. Podeu assistir directament a la Sala Gomis de 9 h a 14 h i gaudir de qualsevol de les activitats. Des de la pàgina web de l'esdeveniment podreu seguir en directe totes les xarrades i conferències que es duran a terme aquest dia.

Podeu consultar la programació de la jornada en: https://ontinyent.laboraenruta.es/

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00