Ocio y cultura

La biblioteca de l'Olleria celebra el Dia del Llibre

El dia 20 al matí realitzaran una Fira del llibre amb nombroses activitats que dinamitzaran la jornada.

Enric Fontcuberta (EFE)

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

S'acosta el Dia del Llibre i a l'Olleria com és habitual han previst una sèrie d'activitats per celebrar esta efemèride. La biblioteca municipal de la localitat ha previst per al dissabte dia 20 una Fira del Llibre a l'avinguda Jaume I on estaran presents autors locals amb els seus llibres i activitats d'animació que faran un matí especial i com no les llibreries locals que eixiran també al carrer on vendran les últimes novetats, a tots els que compren llibres rebran una rosa. El dimarts 23 a les 19 h, al Teatre Goya es realitzarà un reconeixement als lectors i lectores de l'any o s'entregarà el premi de narrativa curta de 2023. L'actiu ontinyentina Maria Juan serà la conductora, animadora de l'acte, que comparà també amb la música de Cristina Sahuquillo. El dimecres 24, a la vesprada, coincidint amb la sessió del club de lectura, les usuàries compartiran la vesprada amb Rosario Raro després d'haver llegit la seua publicació "Volver a Canfranc". Les membres del club estan molt contentes de poder conèixer a l'autora de reconegut prestigi. D'aquesta manera es tancarà la programació especial preparada amb motiu del 23 d'abril, activitats a les quals Emili Juan, bibliotecari de la localitat convidava.

Emili Juan convida a les activitats amb motiu del Dia del Llibre

00:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712852984642/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00