Economía y negocios

Caixa Ontinyent destina enguany a obres socials 1,5 milions d'euros.

La caixa d'estalvis valldalbaidina posa en marxa un programa de sostenibilitat i reforça l'educació financera i la formació i integració laboral dels més joves.

Imatge de l'exterior de la seu central de l'entitat bancària / Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent dedicarà este any 1,5 milions d'euros a obres socials, una inversió destinada a mantindre les línies desenvolupades fins al moment i, a més, impulsar l'activitat que promou des de la Fundació Caixa Ontinyent.

La principal novetat per a este 2024 és el llançament d'un programa de sostenibilitat a través del qual desenvoluparà accions de formació, informació, divulgació i conscienciació, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible tant des del vessant social, com l'ambiental i de govern corporatiu. En definitiva, contribuir a un creixement econòmic equilibrat, a l'estat de benestar i a cura del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

Integrat en la Fundació Caixa Ontinyent, mantindrà també el seu protagonisme per a 2024 el programa d'educació financera: pioner, destinat a persones i col·lectius de diferents edats i condicions, que desenvolupa accions educatives i formatives de manera presencial i online, molt actiu a través de les seues xarxes socials i que l'any passat van utilitzar 43.000 persones.

Es potenciarà també l'activitat en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, un espai obert a activitats i col·lectius diversos, que en 2023 va acollir 171 activitats, en les quals van participar 104 col·lectius diferents i a les quals van assistir més de 18.000 persones.

Roberto Sanz, responsable d'Obra Social i Gerent de la Fundació Caixa Ontinyent ha recordat en Ràdio Ontinyent, que és l'única entitat financera en la Comunitat Valenciana, l'única entitat amb seu a les comarques centrals valencianes i, per tant, l'única que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d'obres socials.

Roberto Sanz recorda que Caixa Ontinyent és l'única caixa d'estalvis valenciana.

00:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712935063447/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00