Ocio y cultura

Rosa Barrachina plasma els seus sentiments a les obres que exposa al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Es pot visitar fins al diumenge 5 de maig.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull l'exposició "Plasmant sentiment", obra de l'artista Rosa Barrachina. La mostra és el resultat dels sentiments experimentats en diferents situacions, puga ser en escoltar una notícia, veure un paisatge..., qualsevol circumstància li ha pogut transmetre unes vibracions que ha deixat reflectides en un llenç. Catalana de naixement, encara que viu a Albaida des de fa molts anys, utilitza diferents tècniques per fer el seu treball. Barrachina ha recopilat a esta exposició unes 25 obres que ha triat amb molta estima per mostrar-les a tots els visitants. Fins al diumenge 5 de maig podem anar a gaudir dels treballs de Rosa en horari d'obertura de les instal·lacions.

Rosa Barrachina, que este dilluns amb motiu del Dia Mundial de l'Art l'hem convidat a La Ventana Vall d'Albaida, ella convidava a gaudir de l'exposició.

Rosa Barrachina convida a visitar l'exposició.

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713191999966/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00