Música

La Trocamba Matanusca, d’Ontinyent al món

El grup ontinyentí ha sigut seleccionat a un campionat internacional de música de carrer

La Trocamba Matanusca. Foto: Claudia Marconell

Grans notícies les que continua donant la música comarcal i els grups de La Vall d’Albaida. Ara ha sigut el torn dels més que reconeguts ‘La Trocamba Matanusca’ qui ha sigut seleccionat per a un dels campionats internacionals de referència de la música de carrer.

El grup d’Ontinyent ha sigut un dels 9 escollits per al Haizetara Kale Musika Lehiaketa, un concurs musical que se celebra anualment a Amorebieta, al País Basc, i que reuneix als millors grups de carrer de tot el món.

A banda de La Trocamba Matanusca sols hi ha altres dos grups espanyols els ‘New Tocados’ de Madrid i els Pixie & Dixie Band de Valladolid. La resta de grups arriben des d’altres països i fins i tot continents, com és el cas de Orchestre National du Jahiner, grup de França; els Brazzmatazz de Bèlgica; els UGS BrassBand, també de França; els Band Pres Llareggub Brass Band vinguts de Gales; i els The Tamarros, d’Itàlia. Des de l’altre costat del ‘xarco’ arriba el grup Tenapa Brass Band de Mèxic.

El concurs, que també es viurà com un festival, tindrà lloc els pròxims dies 21, 22 i 23 de juny i els propis músics ontinyentins s’han mostrat molt contents dal anunciar que formaran part, ja que informaven als seus fans dient que “hui dormirem més amples que llargs” i és que segons han reconegut portaven molts anys intentant-ho i ara, bromejen “els hem pogut enganyar”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00