Sociedad

Ontinyent col·labora en l’èxit de la Comunitat Valenciana al ‘Sapin Skills 2024’

L’estudiant de l’IES Pou Clar, Miguel Sanz, va aconseguir la medalla de bronze en CAD

Spain Skills CAD

La Comunitat Valenciana ha obtingut dotze medalles en el campionat 'Spain Skills 2024', celebrat els dies 10 al 13 d'abril en IFEMA Madrid, en el qual han participat 35 alumnes valencians per a demostrar el talent i habilitats de la Formació Professional. La delegació valenciana ha competit en les 29 modalitats oficials i en dues de demostració i ha aconseguit deu medalles en diferents especialitats i dues en demostració.

D’entre tota l’expedició autonòmica hi havia dos alumnes de l’IES Pou Clar, Miguel Sancho i José Sanz, que ho van donar tot per defensar els colors de la ‘Comunitat’. En eixe medaller autonòmic, que compta amb eixos 12 metalls, ha col·laborat precisament el primer dels dos, Miguel Sancho, que va obtenir la tercera posició, medalla de bronze, en CAD, com es coneix al disseny assistit per ordinador, i on l’alumne de l’IES Pou Clar ha sigut tercer.

La directora general d'FP, Marta Garmendia, ha assenyalat que "aquests resultats tan bons per a la Comunitat Valenciana demostren que la Formació Professional va guanyant prestigi gràcies a l'ampli percentatge d'ocupabilitat".

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00