Política

Reunió entre Bèlgida i la Conselleria per la CV-667

La millora de la travessía, la problemàtica amb el col·lector i la titularitat de la carretera han sigut els temes tractats

Entrevista a Diego Ibáñez. Reunió entre l'Ajuntament de Bèlgida i la direcció general d'infraestructures sobre la travessia de la CV-667

Entrevista a Diego Ibáñez. Reunió entre l'Ajuntament de Bèlgida i la direcció general d'infraestructures sobre la travessia de la CV-667

08:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713265311_296_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest matí ha tingut lloc una reunió entre la Directora General d’Infraestructures i Projectes Urbans, Mª José Martínez i l’alcalde de Bèlgida Diego Ibáñez per a analitzar la millora de la travessia de la CV-667 que passa pel municipi i millorar així la vida dels veïns.

El primer edil ha passat per Ràdio Ontinyent per explicar-nos que “és un projecte que volem dur a terme aquesta legislatura, sobretot la zona que ens pertoca a nosaltres que son les voreres, però és zona d’afecció de carreteres hem de rebre l’autorització de la Conselleria”, i matisa que “hem anat a veure les possibilitats de millora que tenim de la travessia i donar seguretat al taller, que té el taller a una part de la carretera i l’exposició al’altra”:

Continuava afirmant Ibáñez que “en la reunió els hem plantejat les nostres idees i els nostres problemes, ja que els col·lectors de les pluvials i negres van per la cera i van molt fons, el que ens provoca una problemàtica molt gran”.

Ens contava que “des de la Direcció General se’ls ha instat a preparar el projecte i que ens sentem amb ells per veure si hi ha que subsanar alguna coseta de la cera mentre que ells faran les millores com millora d’asfalt, pintura, senyalítica, etc.” i matisava que “la reunió ha anat per ahí, però no ha quedat res clar i hem quedat en fer altra reunió”.

“Ha quedat un poc en l’aire ja que ara hem de preparar el projecte en base al que ens han comentat que es podria fer i que no i ja quedarem en altra reunió per parlar de la travessia, el que és la carretera i una possible cessió de que la travessia siga cedida al poble, però això està en l’aire, ens han comentat que ho han d’estudiar ells també”

Recordava que aquesta CV-667, a pesar que va deixar de ser tan utilitzada des de l’obertura de la CV-60, afirma que “continua sent una travessia utilitzada sobretot per la gent que treballa al poble o la cooperativa o pirotècnies. No és un trànsit continu de cotxes, però segueix havent trànsit”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00