Sociedad

15781 vots totals de 4077 participants en la recta final de l'ontinyent Participa.

El termini de votació conclourà en la nit d’aquest diumenge a dilluns a www.ontinyentparticipa.es

“Ontinyent Participa”, el procés posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè el veïnat trie actuacions municipals a executar a la ciutat, entra en la recta final de la fase de votacions, que conclouran aquest diumenge 21 d’abril a les 23:59 h. Fins ara són ja més de 15.700 els vots emesos per més de 4.077 persones participants en esta edició fins al moment. La regidora de Participació Ciutadana, Inma López, ha fet una crida a la ciutadania major de 16 anys empadronada a Ontinyent “a sumar-se i aprofitar esta oportunitat de decidir quines actuacions s’han d'executar d'entre les 10 finalistes d’aquest procés. L'opinió de les veïnes i veïns no sols importa, sinó que en aquest procés és allò que marca de manera directa l’acció municipal", destacava.

Així mateix, l’equip de dinamització disposat per l’Ajuntament està visitant aquesta setmana els centres educatius on s’imparteix Batxillerat (IES Jaume I, IES l’Estació, IES Pou Clar i col·legi la Concepción) al municipi per dinamitzar el vot perquè, en paraules de la regidora "és important que el jovent s’implique en la participació perquè el programa Ontinyent Participa és un projecte de democràcia i participació ciutadana per construir la ciutat d’Ontinyent entre totes i tots", destacava. En aquestes visites, les persones dinamitzadores no sols expliquen a la ciutadania les propostes finalistes, sinó també la importància de participar en aquest projecte.

Cal recordar que la ciutadania pot votar a través del web www.ontinyentparticipa.es triant entre 3 i 5 propostes de les 10 finalistes triades pels Consells Sectorials. En aquesta edició, les propostes són: adaptació de més zones als parcs per a xiquets i xiquetes amb TEA, TDAH, etc; la neteja de la serra de Sant Esteve; un programa de gestió per al centre intergeneracional actualment en construcció; la millora acústica del teatre Echegaray amb la instal·lació d'una cúpula per a l'escenari; la dotació de nous desfibril·ladors a les instal·lacions esportives; la millora del sistema de biblioteques municipals amb reserves APP, xarxa d'internet i nou mobiliari; la creació d’una APP Mòbil per a la conscienciació i motivació activa de la sostenibilitat; el foment de l'oci juvenil; la digitalització de l'arxiu municipal i la creació d’un Pla local LGTBI.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00