Sociedad

L’Ajuntament de Bocairent reforça el teixit associatiu

El consistori convoca una reunió per a informar de la tramitació de les ajudes municipals a entitats locals

Imatge d ela reunió de l'Ajuntament de Bocairent amb les associacions

El passat 11 d’abril, l’Ajuntament de Bocairent va convocar les associacions del poble per a explicar la tramitació que seguirà en la gestió de les ajudes municipals a entitats locals. L’alcalde, Xavi Molina, i la tècnica Ester Jordà van ser les persones encarregades d’explicar el calendari, la documentació i el funcionament que caldrà atendre tant per a la sol·licitud com per a la justificació de la subvenció.

Enguany el pressupost municipal de Bocairent destina 212.862,50 euros en aquest concepte. La quantia total es concreta en 66 ajudes nominatives destinades als col·lectius d’àmbits diferents: cultural, esportiu, fester, social, educatiu… “Tots ells juguen un paper clau en el dinamisme del poble i, per això, l’Ajuntament segueix apostant per reforçar l’activitat que duen a terme”, afirma l’alcalde.

Igualment, Xavi Molina destacava que la Regidoria de Recursos Humans, Econòmics i Administratius desenvolupa una tasca permanent d’acompanyament i assessorament al teixit associatiu. En aquest sentit, el primer edil assenyalava que els col·lectius locals tenen una funcionària de referència per a les seues gestions. A més, l’alcalde posava en valor les edicions que s’han dut a terme de l’escola d’associacions o el portal virtual d’entitats en què es treballa a hores d’ara.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00