Ocio y cultura

"Rozando el corazón", primera publicació de Maria Angeles González.

El presenta este divendres a les 20 h al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Entrevista María Angeles González. Este divendres presenta el llibre: "Rozando el corazón".

Entrevista María Angeles González. Este divendres presenta el llibre: "Rozando el corazón".

10:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713362057699/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

Maria Angeles González, llicenciada en geografia i Història i professora del col·legi Pureza de Maria d'Ontinyent acaba de publicar el seu primer llibre: "Rozando el corazón". Fa anys que combina la seua feina de docent amb la passió per l'escriptura on plasma les seues emocions i vivències.

"Rozando el corazón" aglutina relats commovedors i inspiradors d'amor i esperança i compta també amb tres que van ser guardonats pel col·legi de Llicenciats en Filosofia i Lletres de València. Este divendres a les 20 h es presenta l'obra al Centre Cultural caixa Ontinyent.

L'autora ha passat pels estudis de Ràdio Ontinyent on ha parlat de la publicació i també del que suposa per a ella l'escriptura. Escolta l'entrevista sencera clicant al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00