Sociedad

L’Associació de festes de la Puríssima convoca als xiquets i xiquetes per ser ‘Angelets’

Els interessats hauran d'estar al Centre Cultural Caixa Ontinyent el pròxim 8 de juny a les 10:30

Foto dels Angelets de la Puríssima del 2023

L’Associació de festes de la Puríssima d’Ontinyent, seguint la tradició, obri una nova convocatòria per a aquells xiquetes i xiquetes que vulguen ser ‘Angelets de la Puríssima’ aquest any. Les proves tindran lloc el pròxim dissabte 8 de juny a les 10:30 del matí en el Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Com cada any els requisits son els mateixos, que prenguen la primera comunió aquest 2024, que cursen tercer d’educació primària i que siguen residents a Ontinyent.

Des de l’Associació han afirmat que “l’objectiu és que tots els xiquets que assisteixen a la convocatòria siguen angelets”, pel que matisen “no es realitzarà prova de veu a no ser que siga necessari per excedir el nombre màxim de vestits disponibles. Tots els que es presenten acompanyaran amb les seues veus infantils a la patrona d’Ontinyent en la celebració de les pròximes festes patronals”

Des de l’Associació de Festes de La Puríssima anuncien a més que “des d’aquest any els nous responsables per als assajos músic-vocals del grup d’Angelets seran els músics ontinyentins Rubén Penadés Silvestre i Ferrán Lluís Martínez i Silvestre”, i han finalitzat agraint “el gran treball que ha estat realitzant als últims anys Charo Martos”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00