Sociedad

Ràdio Ontinyent realitza l’Hoy por Hoy des de la Fira de l’Estudiantat

Este divendres hem realitzat el programa des de la plaça de la Concepció.

Jorge Rodríguez al set de Ràdio Ontinyent

Durant tot el matí d'este divendres 19 d'abril hem estat presents en la Fira de l’Estudiantat, el colofó final a l’edició número 8 de la Setmana Pedagògica d'Ontinyent en la qual, recordem, també es feia homenatge als 90 anys des de la primera edició de la qual es va tenir constància.

Des de Ràdio Ontinyent ens hem volgut tornar a sumar a les activitats que es realitzen a la ciutat i hem fet l’Hoy por Hoy Vall d’Albaida des de la mateixa fira, amb el programa d’entrevistes en directe.

Durant tot el matí hem estat interessant-nos per tot el que la nostra comarca pot oferir pel que respecta als estudiants, mòduls, carreres universitàries, idiomes, etc. Pel nostre set han passat: l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; el director Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, José Cantó; Ales Borrell i Paula Soler, regidors de Joventut i igualtat respectivament; Maria Minsut, directora de l’EOI Vall d’Albaida - Empar Granell; Juan Antonio Soler, director del CFPA Sant Carles d’Ontinyent; Miguel Ángel Ferri, Tècnic de Formació d'ACTAIO; Ferran Gandia, regidor d'Educació i també hem conversat amb alumnat i professorat dels centres educatius que estaven presents a la fira.

Ferran Gandia durant la seua intervenció

Ferran Gandia durant la seua intervenció

Paula Soler i Àlex Borrell durant la retransmissió del programa

Paula Soler i Àlex Borrell durant la retransmissió del programa

Maria Minsut i Loles Terol durant la entrevista

Maria Minsut i Loles Terol durant la entrevista

Juan Antonio Soler des del control tècnic

Juan Antonio Soler des del control tècnic

Fira Estudiantat Ontinyent

Fira Estudiantat Ontinyent

Fira Estudiantat Ontinyent

Fira Estudiantat Ontinyent

Fira Estudiantat Ontinyent

Fira Estudiantat Ontinyent

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00