Fútbol

Aielo i Agullent allarguen el somni amb un vibrant empat

L'empat a 0 entre els equips de la comarca deixen als dos equips depenent d'ells mateix per a l'ascens

Jugada de l'encontre entre Aielo i Agullent

Aielo i Agullent han empatat a 0 en un d'eixos encontres que, excepte gols, ha tingut de tot. Entrega, lluita, moments de tensió i ocasions en un duel que deixa un 0-0 on els dos equips mantenen intacte el somni de l'ascens ja que continuen depenent d'ells mateix per aconseguir-lo.

En un encontre amb ambient festiu, una entrada amb el sold out, tant a la taquilla com al bar de l'estadi, i amb homenatge a la campiona del món Ivana Andrés, focs d'artifici inclosos, el derbi de La Vall d'Albaida es preparava per ser un encontre espectacular.

Imatge de l'encontre entre Aielo i Agullent

Imatge de l'encontre entre Aielo i Agullent

L'Agullent CF començava avisant en una internada per banda d'Omar que un defensa desviaria a còrner un llançament que anava prop del pal. En el propi còrner de nou Omar d'esperó va tractar de fer el primer, però la pilota va eixir de nou prop del pal. A partir d'ahí va ser l'Aielo el que va agafar les regnes de l'encontre, però sense crear perill. Quan els aieloners van començar a perdre el domini va arribar l'ocasió més clara del partit en un córner per a l'Agullent on el rebuig fóra de l'àrea el va engaltar de forma extraordinària Elíes estavellant-lo al travesser. Encara tindrien l'última ocasió els de Pablo Iglesias en la jugada més vella de la història del futbol, rebuig en llarg de Vage, la lluita i la guanya Rafa Gil que es troba amb una mà espectacular del porter de l'Aielo.

La segona part començaria amb més tensió, amb dos equips sabent el que es jugàven i els jugadors ho donaven tot, creant-se alguns instants tensos, però sense embrutar el que ha sigut un derbi honest i noble. Als 10 minuts de la represa la tindria de nou amb una internada per banda de Pau Tormo que va tornar a trobar una gran aturada de Carlos, salvador dels seus. Encara tindria dos ocasions més l'Agullent als 20 minuts de la segona part, la primera en un remat de cap fregant el pal i la segona en un remat de Rafa Gil que no va crear massa perill, ja que va aturar de forma senzilla el porter.

L'Aielo no generava perill, però quan ho va començar a fer van ser amb dos ocasions claríssimes. La primera a falta de 15 minuts per al final amb un remat de falta que va eixir prop de l'escaire, però sobretot al minut 87 quan la pilota després d'un canvi d'horientació va caure a Carlos Lópezque tot sol en el mà a mà va rematar horrible llançant la pilota molt desviada quan la graderia cridava el gol.

A falta de 4 partits per acabar la lliga, amb 12 punts en joc, l'Agullent és primer amb 67 punts i l'Aielo segon amb 62. Tercer és l'Anna amb 60 i un partit menys. Cal recordar que el primer classificat aconsegueix l'ascens directe mentre que el segon haurà de jugar un 'play-off' davant del segon classificat d'altra grup. Amb un Aielo - Anna en l'última jornada, els dos equips tenen a la seua mà l'ascens.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00