La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Agullent acull este diumenge l'11a Fira del Llibre.

Venda de llibres, signatures, música, contacontes o tallers hi haurà en les més de vint parades previstes.

Fira del Llibre d'Agullent 2023

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

La localitat d'Agullent realitzarà este diumenge 28 d'abril al Passeig de la Font Jordana l'11a Fira del Llibre. Des de les 10:30 del matí i fins a les 14 h hi haurà més de 20 paradetes on comprar llibres, realitzar tallers, esmorzar i molt més. Serà inaugurada per la Banda Jove d'Agullent que donaran el tret d'eixida a un matí que també comptarà amb un contacontes de Jordi Raül Verdú que narrarà rondalles, entre elles algunes recopilades per Ramón Haro. Més de 10 autors estaran presents per signar els seus llibres, s'entregaran els premis als veïns i veïnes que més préstecs realitzen a la biblioteca o es farà un sorteig entre els que compren a almenys 2 parades. Un matí especial a gaudir sols o amb la família com la regidora de cultura, Maria Herrero deia a la Ventana Vall d'Albaida.

Maria Herrero convida a assistir a l'11a Fira del llibre d'Agullent

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713797347922/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00