Sociedad

Fontanars acull este dissabte la 11a Mostra de Vins Terres dels Alforins.

Des de les 11 del matí i fins ven entrada la nit, la localitat de la Vall d'Albaida acollirà als cellers participants barrejats amb música, menjar i d'altres activitats.

Edició 2023 de la Mostra de Vins Terres dels Alforins

La Mostra de Vins Terres dels Alforins se celebrarà este dissabte 4 de maig a Fontanars dels Alforins. A les 11 del matí es començarà amb una jornada carregada d'activitats, però sobretot de bon vi dels cellers participants, un total de 16, a més de gastronomia local i música en directe a preus populars, l'esdeveniment es prolongarà fins a les 19.30 hores i, a més de les novetats i últimes anyades dels vins més representatius dels cellers participants, oferirà degustacions d’embotits i formatges artesans, arròs al forn i gaspatxos i també una ludoteca per a xiquets i xiquetes.

Com en edicions anteriors, la Mostra estarà amenitzada per les actuacions musicals dels grups Malvasía i Lulú y Los Tigretones, tot un clàssic en Terres dels Alforins; l’entrada costarà 10 euros amb 5 degustacions i una copa serigrafiada, per acabar amb bona música, des de l'ajuntament de la població s'ha preparat l'actuació de Grupo Siete, amb servei de barra i menjar.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00