Sociedad

SOC Ontinyent se suma al Festival de Primavera amb una nova edició d’Expo Serveis

L'activitat tindra lloc dissabte d'11 a 20 hores i diumenge d'11 a 13:30 hores a la plaça de la Concepció.

L’associació de comerciants SOC Ontinyent se sumarà aquest cap de setmana al Festival de Primavera amb una nova edició de la seua fira “Expo Serveis” a la plaça de la Concepció. “Expo Serveis” pretén mostrar la varietat de serveis presents a la ciutat amb diverses activitats a la plaça de la Concepció, amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La presidenta de l’associació, Marisa Bernabeu, confirmava a la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, que seran al voltant d’una dotzena els establiments participants que comptaran amb estands dissabte 4 de maig d'11:00 a 20:00 hores i diumenge 5 de maig d'11:00 a 13:30 hores, als que s’afegiran altres entitats com ADELA-CV, A sociació Valenciana de Malats i Malaltes d’ELA. A més a més, hi haurà tres espectacles a càrrec del Centre de Dansa Urban Show, associat a SOC, dissabte a les 11:00 i les 19:00 hores i diumenge a les 12:30 hores; i diumenge es repartiran detalls amb motiu del “Dia de la Mare”. Marisa Bernabeu, presidenta de SOC explicava que amb Expo Serveis “volem donar visibilitat al ventall de professionals que tenim a SOC, vinculats a serveis de tota classe, dins el marc que ens ofereix la programació del Festival de Primavera”.

La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, convidava a la ciutadania de tota la comarca “a acompanyar-nos aquest cap de setmana i gaudir del Festival de Primavera en una ciutat dinàmica com la nostra, amb una gran varietat d’oferta de comerços, serveis, hostaleria i atractius per al temps d’oci de tota la família”. Aquest cap de setmana, el segon del “Festival de Primavera”, s’obrirà aquest

divendres 3 de maig amb la “Nit Oberta", una vesprada i nit d’activitats que començarà a les 17:30 hores amb jocs gegants de fusta per a tota la família, una zona amb materials relacionats amb el món de la construcció per a xiquets i xiquetes de 2 a 6 anys; i l'actuació a les 18:30 hores de la “Nanets Band Rock" per als més menuts i menudes, que també tindran un contacontes a les 20:00 hores. A les 21:00 hores començarà un concert del grup femení “Woman Beatles”, amb versions del quartet de Liverpool, i al llarg de la vesprada/nit també es podrà gaudir de “La festa del comerç local" de l'associació Comerç IN, amb establiments oberts fins a les 22:00 hores.

Dissabte 4 de maig la jornada comptarà a les 11 amb una experiència en maridatge amb visita a la Finca La Escalera d’Ontinyent, amb tast de vins i degustacions elaborades per Rafa del Tinell de Calabuig amb l’oli d’oliva reconegut amb el primer premi al millor oli d’oliva verge extra ecològic de la Comunitat Valenciana. Ja de vesprada des de les 17:30 hores hi haurà un nou contacontes al carrer Martínez valls i tallers a càrrec d’Òpera Ballet, i a les 19:00 hores es comptarà amb l'espectacle teatral de perruqueria artística "Sienta la cabeza". Al llarg del dia les associacions de comerciants tornaran a organitzar activitats.

Diumenge 5 de maig hi haurà una nova una experiència de maridatge, en aquest cas amb plantes silvestres comestibles al Palau de la Vila, on Amanda Bataller i Cristina Escobar convidaran a una experiència sensorial i gastronòmica; i també tindrà lloc Dcervezas, maridant estes degustacions botàniques amb cervesa artesanal. Es comptarà amb una exposició botànica a càrrec de l'il·lustrador local i veí del barri de La Vila, Jerjes Llopis. A més a més, tornaran les activitats “Ontinyent Comercial" i "Expo Serveis" al carrer Martínez Valls i la plaça de la Concepció.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00