Ocio y cultura

Bocairent convoca la 31 edició del concurs fotogràfic

Les instantànies es podran presentar fins al 12 de juliol a l’oficina de turisme

Imatge d'arxiu / Getty Images

L’Ajuntament de Bocairent, a través de la Regidoria de Turisme, ha convocat una nova edició del concurs fotogràfic de la localitat. Amb la de 2024, s’arribarà a l’edició número 31 d’aquest certamen que el consistori impulsa amb la col·laboració de l’Associació Fotogràfica Bocairent i del col·lectiu Art 92.

Així, les persones participants podran presentar les seues obres fins al 12 de juliol. Ho faran a l’oficina de turisme i acompanyaran les instantànies amb el full d’inscripció disponible en el portal web municipal. En aquest full hauran d’indicar les modalitats a què opten, ja que el concurs disposa de tres seccions: la de promoció turística, la de tema lliure color i la de tema lliure blanc i negre.

Siga com siga, les fotografies hauran d’estar relacionades amb Bocairent i el seu entorn i podran optar a un dels set premis de la convocatòria. Aquests seran dos per a cada una de les tres modalitats i estaran dotats amb 400 i 200 euros respectivament. A més, hi haurà un accèssit de 100 euros per a la millor obra de participant local.

Igualment, hi ha prevista una exposició amb les instantànies presentades entre el 27 de juliol i el 15 d’agost. “La mostra permet al públic contemplar totes les fotografies i valorar la qualitat artística de cada edició”, explica Xavi Molina, l'alcalde del municipi qui anima a participar:

Xavi Molina concurs fotogràfic

01:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1714721718670/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00