Música

Ontinyent esgota les entrades per a la revelació del pop a València 'Jimena Amarillo'

Aquest dissabte a les 19:00 serà l'encarregada de posar el punt i final al Festival de Primavera

Jimena Amarillo // Foto: Instagram

L’artista pop valenciana Jimena Amarillo, una artista a la que Aitana ha mostrat la seua admiració en distintes ocasions, ha esgotat les 150 entrades gratuïtes disponibles per a la seua actuació en el tancament Festival de Primavera d’Ontinyent. Es tracta d’una actuació que tindrà lloc dissabte a les 19:00 hores a la Plaça de José Niñerola Company, als exteriors del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana.

L’actuació estarà precedida per la presentació d’una nova edició del Festival Nómade Ontinyent–Terres de l’Interior, i comptarà amb un “racó gastronòmic” organitzat per AHVAL, amb receptes de cuina elaborades per diferents restaurants de la ciutat. La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, i la regidora coordinadora del Festival, Sayo Gandia, destacaven la bona acollida que ha tingut la programació, i avançaven que l’actuació de Jimena Amarillo “va a suposar un final molt dinàmic per al Festival de Primavera, amb la gent jove com a protagonista”.

Jimena Amarillo Peiró (15 de febrer de 2001, València), cantant i compositora, és un dels noms a l'alça en el panorama musical independent. Va començar a tocar el violí amb cinc anys, i més tard va aprendre de manera autodidacta a tocar la guitarra. Va estudiar batxillerat artístic i, més tard, va iniciar un grau superior de so.

Segons ha relatat, va començar fent “covers2 d'artistes que admirava. Després es va aventurar a crear les seues pròpies cançons, inspirant-se, segons ha comptat, en les decepcions amoroses. El seu primer àlbum, “Cómo decirte, mi amor”, produït per Paco Roca, fotògraf i músic de bandes com La Habitación Roja i Lost Tapes, ja va tindre una excel·lent recepció. En 2022, va aparéixer l’EP “Mientras ando”, i en 2023, el seu segon àlbum d'estudi, “La pena no es cómoda”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00