Sociedad

Agullent finalitza les obres al cementeri municipal

Han comptat amb una inversió de pràcticament 80.000 euros

Imatge actual del cementeri d'Agullent

L’Ajuntament d’Agullent dona per finalitzades les obres al cementeri municipal després de les diferents intervencions en les dos àrees. Per una banda, s’ha ampliat la capacitat del cementeri amb seixanta-quatre nous nínxols, s’han pavimentat la zona i s’ha plantat arbrat. I, per altra banda, en la zona vella, s’ha dut a terme la millora de l’accessibilitat, l’ampliació de les voreres, el canvi del sistema de reg, la instal·lació de mobiliari i zones verdes.

Les obres en la part vella han estat subvencionades al 100% per la Diputació de València dins del Pla d’Inversions 22/23 amb cost de 35.277,55 €. I les obres d’ampliació s’han realitzat amb fons propis municipals i han ascendit a 44.528 €. En total, s’han invertit 79.805,55 € en la millora i ampliació del cementeri municipal.

En paraules de l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, “les obres ara finalitzades són una continuació de les accions que venim fent des de fa anys per a millorar i adaptar el nostre cementeri a les necessitats actuals”. A més a més, Pau Muñoz informa que “el cementeri torna a la seua normalitat horària i d’ús. També voldria donar les gràcies als veïns i veïnes per la seua comprensió durant aquests mesos”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00