Fútbol

Agullent pot celebrar hui l’ascens del seu equip

L’equip de Pablo Iglesias serà equip de Segona FFCV si puntua a casa davant del Font de la Figuera

L'Agullent CF celebra la remuntada a Tous en l'última jornada

Dia gran el que s’espera hui al municipi d’Agullent. Després d’una temporada pràcticament perfecta, on sols han perdut un partit, l’equip roig-i-negre de l’Agullent CF està a 1 pas de l’ascens a Segona FFCV després de molts anys a l’última categoria del futbol regional.

Els pupils de Pablo Iglesias seran equip de superior categoria aquesta mateixa vesprada en cas de puntuar en casa davant del Font de la Figuera, els val tant la victòria com un simple empat per tenir un cap de setmana de celebracions. El partit es disputarà a partir de les 20:00 de la vesprada.

Sembla lògic pensar que els roig-i-negres aconseguiran l’ascens, ja que juguen al Juan Vidal, camp infranquejable aquesta temporada, i damunt ho fan davant d’un Font de la Figuera en hores baixes, tant de jugadors disponibles com de resultats, el que fa pensar que sobre les 21:50 hores de la nit, quan l’àrbitre xiule el final de l’encontre, l’Agullent viurà una celebració, la segona per a La Vall d’Albaida en una setmana després de l’ascens del Llutxent.

Fins i tot si l’equip de La Vall d’Albaida perguera el seu encontre, podria ser equip de Segona FFCV aquest cap de setmana si l’Aielo CF, l’únic equip que els pot superar, no guanyara a Senyera. Així doncs, la comarca ja sap que tindrà un nou ascens esta temporada, que podrien ser dos en la mateixa categoria, però sols falta averiguar el color de camiseta que vistent, si el roig-i-negre de l’Agullent o el groc de l’Aielo... o els dos.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00