Fútbol

L'Agullent CF ja és de Segona FFCV

La victòria per 7-1 davant del Font de la Figuera confirma l'ascens

Jugadors, aficionats i cos tècnic de l'Agullent celebren l'ascens

No de la forma somiada, ja que el partit no va tenir massa misteri, però l'objectiu està complit. L'Agullent CF ja ha aconseguit guanyar la lliga i ascendir a Segona FFCV en una de les últimes categories del futbol regional amb més nivell que es recorda, amb pràcticament tots els equips comptant amb jugadors amb passat en Preferent, el que dona més mèrit encara a aquest títol i ascens.

Abans de començar ja se sabia el que anava a passar, de fet La Font de la Figuera es va presentar amb 9 jugadors al partit, i l'Agullent ben prompte va començar a fer gols per assegurar l'ascens. Els de Pablo Iglesias van tractar d'igualar l'encontre retirant a un jugador per jugar 10 contra 9, però ni així. Amb el resultat de 7-1 al marcador els fontins no van poder seguir jugant.

En el minut 5 marcava Elies després d'una centrada mil·limètrica de Omar. Precisament Omar seria l'autor del 2-0 al minut 20. El 3-0 va ser probablement el gol més bonic de la vesprada quan Rafa Gil va realitzar una gran jugada, va deixar dins l'àrea per a Omar, que envoltat de tres rivals va colpejar amb l'exterior per colar-la prop de l'escaire davant del 'oh' de la graderia. El 4-0, que ja pràcticament ni celebrarien, va arribar amb un llançament des de la frontal de Rafa Gil raseta i pegada al pal, un pase a la red. En el minut 31 Jorge Pastor culminaria un contracop rematant contundent, però ja es veia que els jugadors de l'Agullent volien haver ascendit en un encontre més normal, el que deixava alguna cara llarga en ells, mentre es jugava l'encontre, després la celebració del títol va ser de gran nivell. Omar culminaria el seu hat-trick amb un gol en el minut 40. Jaume Fayos faria el gol de l'honor del Font de la Figuera sols 1 minut després.

La segona part donaria inici amb un nou gol de l'Agullent, concretament de Pau Tormo, en la que seria una de les últimes jugades del partit, ja jugant 10 contra 8, abans que els visitants no pogueren continuar i es donara per finalitzat l'encontre.

Partit estrany per aconseguir l'ascens, però un ascens més que merescut, amb un equip pràcticament imparable que sols ha perdut 1 encontre, que ha dominat amb puny de ferro i que ha sigut líder pràcticament de principi a fi.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00