Sociedad

Ontinyent acollirà una activitat de la commemoració del Camino del Cid

Aquest divendres tindrà lloc l'obertura de l'exposició fotogràfica al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana

Localidad de Ontinyent en la Comunitat Valenciana / Jose A. Bernat Bacete

La Diputació de València commemorarà el Dia del Camino del Cid aquest cap de setmana amb la celebració d'activitats turístiques i culturals, de caràcter gratuït, en diversos municipis significatius d'aquesta ruta turístic-cultural al seu pas per la província, segons ha informat la institució en un comunicat.

La ciutat d’Ontinyent serà un dels municipis que aquest cap de setmana aculla algunes de les activitats commemoratives junt a El Puig de Santa María, Algímia d'Alfara, Algar de Palància, Torres Torres i Benavites l’encarregada de donar inici a la celebració.

En el cas d’Ontinyent serà l’encarregat de pràcticament inaugurar les activitats aquest divendres 17 de maig amb l'obertura, a primera hora del matí, de l'exposició fotogràfica 'El Camí del Cid', de Kaiko Bosque Ideal en el Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, i és que cal recordar que la nostra és la població de la part final de la ruta a la província de València abans d'arribar a Alacant.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00