La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Al voltant de 3000 espectadors han seguit les actuacions.

Malena Alterio o Rafa Sánchez han estat alguns dels plats forts d'esta programació que ara acaba.

Este passat cap de setmana finalitzava la programació cultural municipal d'Ontinyent. Amb Tebdemir, l'espectable de ballet flamenc basat en l'obra de l'escriptor ontinyentí Ricardo J. Montés Ferrero es posava fi a la programació cultural municipal del Teatre Echegaray i la Sala Gomis d'Ontinyent. Al voltant de 3000 espectadors han acudit per veure concerts, obres de teatre o espectacles familiars des de la representació de Carles Sans amb ¡Por fin solo!, el dia 21 de gener. Companyies valencianes que sempre són molt seguides, com l'Horta Teatre amb "l'Últim Ball" o Teatre Micalet amb "Estimats pares" i com no el ple absolut de Malena Alterio amb l'obra "Los que hablan" o l'actuació de Rafa Sánchez. En paraules del regidor de cultura, Àlex Borrell ha estat un primer semestre de 2024 on el públic ha respost molt bé a esta programació que també ha inclòs la presentació del disc del músic ontinyentí Hèctor Robledillo o l'Abraçada dels cucs que tracta el suïcidi. Ara ja estan treballant en la programació d'estiu que recorrerà els diferents barris de la ciutat i que prompte presentaran. Borrell ha tingut a l'entrevista concedida a la Ventana Vall d'Albaida paraules d'agraïment a les diferents associacions i entitats culturals d'Ontinyent que aposten i intenten dur a terme activitats que complementen la que es programa des de la seua regidoria.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00