Sociedad

Ja es coneixen tots els detalls sobre l’escola d’estiu d’Ontinyent

Des del pròxim dilluns i fins al divendres es podran realitzar les inscripcions

Paula Soler presenta l'escola d'estiu d'Ontinyent 2024

S’acosta l’estiu, el que comporta amb sí l’aparició de les primeres informacions sobre les escoles d’estiu. Ontinyent ha sigut un municipi matiner i aquest mateix migdia ha presentat les seues. Concretament hi haurà dos escoles d’estiu, ambdós amb dates de l’1 de juliol fins al 2 d’agost.

La primera està enfocada a xiquets d’entre 2 i 11 anys i que té una capacitat de 300 places. Aquesta escola d’estiu tindrà un cost de 40 euros per xiquet, en cas d’haver-hi germans el segon pagaria sols 20 euros i el tercer 10. Aquesta escola d’estiu se celebrarà als CEIPs Bonavista, Lluís Vives i Martínez Valls. Cada xiquet haurà d’inscriure’s en el centre que preferisca. L’horari és de 9 a 14, amb possibilitat d’una aula matinera de 8 a 9.

La segona escola d’estiu és la dirigida a adolescents d’entre 12 i 16 anys. En aquest cas tindrà lloc de 10 a 14 hores a l’espai jove, situat al Carrer Joan XXIII número 10, al barri de Sant Rafel. En aquest cas serà gratuïta.

Les dates d’inscripció seran del 20 al 24 de maig, és a dir, durant la setmana que ve, i dependrà de concurrència competitiva, tenint més punts els xiquets i xiquetes monoparentals o de família nombrosa que comptaran amb 3 punts; els orfes, ser víctimes de violència de gènere i la diversitat funcional que tenen 2 punts. En cas d’empat es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Pel que respecta als requisits, l’únic que es tindrà en compte és que estiga empadronat a Ontinyent.

Pel que respecta a les dates, del 27 al 30 de maig tindrà lloc la baremació i es publicarà la llista provisional el dia 31. S’obrirà en eixe moment un període d’al·legacions, i en cas de no haver ninguna es publicarà la llista definitiva el dia 6 de juny. Si hi haguera al·legacions hi hauria que esperar al dia 13 de juny per conèixer la llista definitiva.

Afirmava la regidora Paula Soler que “l’objectiu de Pla Corresponsables és arribar a una corresponsabilitat reial entre la vida personal i familiar. Per això serà de 5 setmanes i a preu reduït, i en cas de 3 faltes injustificades es donarà de baixa al xiquet o xiqueta de l’escola d’estiu”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00