Sociedad

L'IES Porçons d'Aielo de Malferit comença hui la "Fira Porçostenibilitat"

Es realitzarà una jornada formativa de l'ODS i altra jornada de portes obertes

IES Porçons Aielo de Malferit

El projecte de la «Fira Porçonstenibilitat», es tracta d’una fira on es mostren els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Amb ella des de l’IES Porçons d’Aielo de Malferit li han volgut donar sentit, visibilitat i transferència als projectes d’investigació i innovació educativa de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.

Des del centre remarquen que, a més, mostra el treball interdisciplinari i interdepartamental en què està treballant l’IES Porçons des de fa una sèrie d’anys, on el treball basat i projectes i el treball cooperatiu, són l’eix motor de l’ensenyament; i on pren un relleu especial l’aprenentatge servei.

Unes metodologies i processos pedagògics que “ens han permés convertir-nos en un centre acord en la línia temàtica de Sostenibilitat, ecologisme i reptes socials”, afirmen.

Enguany la «Fira Porçonstenibilitat» tindrà dos sessions: dimecres dia 15 de maig, on es realitzarà un claustre formatiu centrat en la importància dels ODS i l’ensenyament. I dijous dia 16 de maig (16.00 h. – 19.00 h.), que serà un dia de jornades de portes obertes on tot el públic podrà veure de primera mà la tasca feta des del centre i per l’alumnat, que serà el gran protagonista, ja que seran ells mateix qui facen les explicacions dels diferents panells expositius.

Així mateix, per continuar amb la voluntat del centre de donar a conèixer al públic i als diferents membres de la comunitat educativa la importància dels ODS, dijous també tindrà lloc la xarrada sobre «la Sostenibilitat en els processos industrials», on intervindran Paco Sebastià (conseller delegat de Tèxtils Mora d’Ontinyent i Begoña Beltran, directora del Departament mediambiental de GrupoInnova.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00