La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Ocio y cultura

100 anys de tradició, germanor i música de l'Associació Unió Musical Bocairent.

El 15 de maig de 1924 a la processó de Sant Isidre seria el primer acte on començava a caminar l'entitat.

Entrevista a Marc Puertes. Centenari Associació Unió Musical de Bocairent.

Entrevista a Marc Puertes. Centenari Associació Unió Musical de Bocairent.

16:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715957919675/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un 15 de maig de l'any 1924, és a dir va 100 anys i de la mà d'Àngel Bernat, primer director de la banda, començava la història de l'Associació Unió Musical Bocairent. Ja fa mesos que l'entitat es troba celebrant el centenari, però este dissabte 18 de maig i el pròxim seran els actes principals d'esta celebració. A les 19 hores de demà a la seu de l'associació hi haurà un retrobament dels actuals i antics components, autoritats i amics i amigues on compartiran anècdotes, emocions i l'alegria del que suposa arribar fins ací i continuar endavant. Una vegada tots concentrats, es llegirà un manifest, descobriran una placa commemorativa i es realitzarà la imposició d'un corbatí a la bandera representatiu del centenari. Tot seguit, s'iniciarà una cercavila amb uns 130 músics que desfilaran per les principals vies del municipi fins a la plaça de l'Ajuntament, interpretaran el pasdoble 'Febrer' de Juan Calatayud. La jornada finalitzarà amb un sopar de germanor i una revetlla per a tots els que vullguen amb la Tokyo Band al carrer José Puig.

El dissabte 25 a la plaça de bous de la població es realitzarà el concert 'Musica Bocairentina', serà a les 19:30 h. A través de les notes musicals es podran gaudir peces d'obres noves composades pel centenari de la mà de Juan Calatayud, Damián Molina i Jaume Blai Santonja. També serà ocasió per gaudir d'obres d'Àngel Bernat. Un lloc emblemàtic de Bocairent per viure el passat, present i futur de l'Associació Unió Musical Bocairent.

Este divendres hem entrevistat a la Ventana Vall d'Albaida a l'actual president de l'entitat, Marc Puertes ha parlat del centenari i dels actes especials que han organitzat, també ha agraït a totes les persones que d'alguna manera formen i han format part d'esta trajectòria musical que fa 100 anys va començar a caminar. Escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00