Dani Cerdà manté viu a l'Ontinyent 1931 i David Torres el fa el favorit (1-1)

Una actuació espectacular del porter blanc-i-negre frena a l'Atzeneta UE que veu com Torres empata amb una cabotada

Ballester rebutja davant la presió de Pablo Francés // Foto: Atzeneta UE

Partit vibrant el viscut a El Regit en l'anada de les semifinals autonòmiques del 'play-off' d'ascens a Segona RFEF. L'Atzeneta ha sigut superior, però s'ha trobat, una vegada més, amb un extraodrinari Dani Cerdà que ha mantingut amb vida a l'Ontinyent 1931 fins que David Torres ha aconseguit la igualada.

El partit començava amb dos equips respectant-se, sense buscar donar facilitats i més centrats en deixar la porteria a zero que en buscar la rival. Poc a poc l'Atzeneta UE va anar fent-se l'amo i senyor de l'encontre, fins que al minut 14 arribaria una ocasió claríssima per als locals amb un remat de cap del capità Nacho Porcar que va eixir fora per mil·límetres. Eixa ocasió va espolejar a un Atzeneta que va començar a governar l'encontre fins que al minut 27 Adrián Gomis faria justicia al que estava veient-se sobre la gespa per avançar als seus amb un nou gol, el tercer consecutiu. Abans del descans un magistral Dani Cerdà va evitar en fins a 3 ocasions que arribara un 2-0 que haguera posat als blanc-i-negres contra les cordes, les ocasions van ser de Luispa, Gomis i Brandon. Sense cap alteració s'arribaria al descans amb eixe 1-0.

Els primers 10 minuts de la segona part tindrien un gran protagonista, el mateix que el final de la primera. Dani Cerdà va evitar els gols de Llorenç Casas i Salva Martí amb dos espectaculars intervencions, sobretot la primera, per negar el segon gol taronja. Després de molt de perdonar, l'Ontinyent 1931 va començar a agafar les regnes de l'encontre buscant l'empat, però sense crear massa perill sobre la porteria de Ferri, fins que al minut 87 arribaria la bogeria visitant a El Regit quan David Torres amb un gran cop de cap superaria a Ferri per posar l'1-1 en el marcador. Sense més ocasions clares acabaria l'encontre.

Tot per decidir la pròxima setmana a El Clariano. L'Ontinyent 1931, guiat per un magistral Dani Cerdà manté l'empat i el gol de David Torres converteix en favorit a un conjunt ontinyentí al que val fins i tot l'empat per passar a la final. L'Atzeneta UE necessita una victòria per continuar endavant amb el seu objectiu d'aconseguir l'ascens a Segona RFEF. En huit dies la resolució d'aquest eliminatòria.