La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Gente

El Centre Excursionista d'Ontinyent ofereix una ampla programació al llarg de l'any.

Excursions a llocs emblemàtics de les comarques valencianes com la d'esta setmana que visitaran els Salts d'Anna i la Cabrentà d'Estubeny.

Entrevista a Vicent Guerola. Centre Excursionista d'Ontinyent.

Entrevista a Vicent Guerola. Centre Excursionista d'Ontinyent.

13:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716304870496/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Des de l'any 1954 el Centre Excursionista d'Ontinyent ofereix excursions al llarg de les comarques valencianes on poder visitar i conèixer les peculiaritats que de vegades no coneguem i les tenim prop de casa. Molts són els llocs que s'han visitat al llarg de la seua existència i els que encara es poden visitar. Tota la informació l'ofereixen a les xarxes socials de Facebook i Instagram o al blogspot que disposen. Este diumenge visitaran a la Cabrentà d'Estubeny i als tres Salts d'Anna, la primera localització és un Paratge Natural Municipal de poc més d'una hectàrea que es compon d'un bosc humit i frondós. Després es dirigiran cap a les 3 cascades d'Anna on hi ha la possibilitat de banyar-se. Si desitgen realitzar esta excursió o qualsevol de les pròximes poden posar-se en contacte amb el Centre Excursionista d'Ontinyent al WhatsApp del 606 515 619.

Vicent Guerola, membre de l'associació ens ha parlat de la programació, de les interessants excursions que fan al llarg de l'any i de la història del Centre Excursionista d'Ontinyent. Escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00