Sociedad

Important reunió entre la Diputació de València i el col·lectiu Lambda

Natàlia Enguix abordava amb el col·lectiu LGTB+ el conveni actual i possibles noves iniciatives

Reunió entre Natàlia Enguix i el col·lectiu Lambda / Raquel Abulaila

La vicepresidenta primera de la Diputació de València i titular d'Igualtat, Natàlia Enguix, ha rebut este dilluns als responsables de Lambda per a fer balanç de la col·laboració en projectes de sensibilització i diversitat. Entre altres assumptes, Enguix i els tècnics de la institució han abordat amb els representants del col·lectiu LGTB+ els detalls per a concretar el conveni signat l'any passat entre les dos entitats.

A la trobada han assistit, per part de Lambda, el coordinador general, Fran Fernández, la responsable de la Gerència, Marina Valiente, i Albert Cañizares, membre de la Comissió Permanent. Amb tots ells ha repassat Natàlia Enguix els diferents projectes que el col·lectiu té en marxa en matèria de diversitat, delegació de la qual també és responsable Enguix, i a continuació ha avançat algunes de les convocatòries que té previst posar en marxa la Diputació dirigides a les campanyes de sensibilització en diversitat sexual, de gènere i familiar.

En paraules de la vicepresidenta primera, “hem mantingut una reunió molt cordial i productiva que teníem prevista des de fa setmanes, en la qual no sols hem concretat els detalls de l'últim conveni firmat amb Lambda, sinó que hem repassat noves iniciatives i els hem proposat que oferisquen els seus serveis de sensibilització i formació als municipis de la província”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00