Sociedad

Naix a Ontinyent la campanya “Som una família increïble. Dels IN de tota la vida”

La campanya, llançada per Comerç In, busca generar llaços entre els membres de l’associació

Presentació campanya Comerç IN

Comerç IN ha sorprès hui amb el llançament d’una nova campanya, una campanya que no va enfocada en la promoció del comerç local, sinó que busca generar llaços entre els membres de la pròpia Associació.

La gerent de Comerç In, Marissa Nácher, ha afirmat que “l’objectiu d’aquesta associació és aconseguir créixer i comptar amb tots els serveis i tipus de comerços”, i relatava que “som ja més de 150 socis, hem sumat més de 15 nous comerços últimament i amb la campanya que estem realitzant esperem arribar als 200”.

La campanya, que porta per nom “Som una família increïble. Dels IN de tota la vida”, posa en valor els 25 anys que complirà l’associació el pròxim 2025 i compta amb una presentació de la campanya on els protagonistes son els propis gerents dels distints comerços. Per a realitzar-la es compta amb una fotografia i un vídeo que il·lustrarà la pròpia campanya, realitzada per 2clicks, un dels serveis associats, i a banda compta amb la música de la cantant de Bèlgida ‘Colomet’.

Es tracta doncs d’una campanya de comunicació interna que busca millorar la relació entre associats, que tots tinguen el sentiment de pertinença a Comerç IN i que es coneguen entre ells. Per exemple, durant estes setmanes va tenir lloc una especie d’amic invisible que va finalitzar amb un berenar on es van entregar els regals.

Tant Marisa Nácher, com la presidenta Ana Ferrero, es congratulaven d’haver arribat a eixos 25 anys l’any que ve i afirmaven que “junts hem aconseguit salvar totes les dificultats econòmiques que hem anat tenint” i finalitzaven recordant que “si no hi haguera esta bona sinèrgia, no haguérem aconseguit mai aguantar estos 25 anys”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00