Fútbol

El Benigànim remunta a Paterna i afronta la tornada amb un gran resultat (1-2)

Un golàs de Kevin Llarió i el debut golejador del juvenil Jordi Tormo deixen als de Kikin per davant en l'eliminatòria

Benigànim CF celebració

L'Ontinyent 1931 - Atzeneta UE es va emportar pràcticament tot el protagonisme del futbol a La Vall d'Albaida del cap de setmana, però hi havia altre equip disputant la promoció d'ascens. El Benigànim CF està més prop de ser equip de Lliga Comunitat i deixar-nos un nou derbi l’any que ve després d'una gran remuntada a Paterna davant de la UD Paterna.

Els de Kikin van assaltar Paterna vencent per 1-2. A pesar de començar perdent, els valldalbaidins van saber refer-se després del pas per vestidors. Als 6 minuts de la represa un magistral llançament de falta de Kevin Llario posava l’empat, i trencava la sequia del davanter, mentre que en una temporada amb clar protagonisme dels jugadors del juvenil del Benigànim, per les moltes lesions de l’equip ganxut, no podia ser altre jugador que no fora un juvenil qui marcara el de moment gol més important de la temporada.

Jordi Tormo posava l’1-2. L’excanterà del CD Alcoyano, on va començar la temporada abans de signar pel Benigànim, als seus 18 anys ha marcat el seu primer gol amb el primer equip... i en quin moment.

El pròxim diumenge el Municipal de Benigànim dictarà sentencia, i els valldalbaidins ho faran davant de la seua gent i amb un grandíssim resultat del partit d’anada. Si els de Kikin guanyen o empaten seran equip de Lliga Comunitat i sumaran el tercer ascens de la temporada per als equips de La Vall d'Albaida.

Sigue el canal de Carrusel en WhatsApp
¡Bienvenido al canal de Whatsapp de Carrusel! Toda la emoción del deporte, EN DIRECTO. Dirige Dani Garrido

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00