Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Gente

Rafael Álvarez “El Brujo” actuarà aquest diumenge al Teatre Echegaray d'Ontinyent en un espectacle benèfic.

El veterà actor i dramaturg, Medalla d’Or al mèrit en les Belles Arts, rebrà la primera edició del premi “Vivir sin miedo” atorgat per l’associació ANIMA contra el càncer

Rafael Alvarez "El Brujo" / Web Festival de Almagro

El veterà actor i dramaturg Rafael Álvarez “El Brujo”, Medalla d’Or al mèrit en les Belles Arts, actuarà aquest diumenge al Teatre Echegaray en un espectacle benèfic al qual rebrà la primera edició del premi “Vivir sin miedo” atorgat per l’associació ANIMA contra el càncer d’Ontinyent.

Els premis “Vivir sin miedo” tenen una dotació econòmica de 1.000 euros, sufragats per l'empresa ontinyentina Guerola, que la persona premiada accepta donar de nou a una altra ONG o ONG’s que ho necessite. Així ANIMA pretén que aquest reconeixement siga una manera de crear valor en la societat a través d'una solidaritat compartida.

“El Brujo”, que fa més de 50 anys que està pujat als escenaris recorrent tot el territori espanyol amb les seues interpretacions, ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaquen el premi Ícaro, El premi de l'Espectador i la Crítica, Premi Nacional de Teatre Pepe Isbert o la Medalla d'Or al mèrit en les Belles Arts.

La gala tindrà lloc este diumenge 2 de juny a les 18:30 hores en el Teatre Echegaray, una cita en la qual a més del lliurament del guardó, els assistents podran gaudir de l'actuació del Brujo. Les entrades continuen a la venda en la web de Caixa Ontinyent i en la seu d’ANIMA al carrer Fra Luis Galiana, 4 (enfront de Correus) a un preu de 10 euros.

Sònia Francès, psicòloga d'ANIMA ens ha parlat de l'ocasió tan especial que tenim este diumenge:

Sònia Francès parla de la gal·la solidària

01:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716992314624/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00