Sociedad

Detinguts els lladres de la campana de Sant Esteve d'Ontinyent

Es tracta de dos joves de 29 i 34 anys que han passat a disposició judicial

Ermita de Sant Esteve (Ontinyent)

La Guàrdia Civil de València ha detingut a dos homes com a autors del robatori que va patir l'Ermita de la localitat valenciana d'Ontinyent el mes de juliol passat.

La investigació va començar després de tindre coneixements els agents del robatori patit el mes de juliol del 2023 en l'Ermita de Sant Esteve d'Ontinyent. Autors desconeguts van sostraure la campana d'aquesta, datada de l'any 1945, valorada en 3000 euros i de gran valor sentimental per als veïns de la localitat.

Aquest fet va tindre gran repercussió en la zona, per la qual cosa es va procedir a iniciar una investigació per a tractar de donar amb els responsables del robatori que va finalitzar amb la identificació de dos homes, els quals, després del robatori, van posar la campana a la venda en una empresa de reciclatge d'una altra província, amb la finalitat d'entorpir la investigació.

Es va procedir a la seua detenció la setmana passada en la localitat d'Ontinyent. Es tractava de dos homes de 29 i 34 anys de nacionalitat espanyola. Se'ls atribueix un delicte de robatori amb força en les coses.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 d'Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00