La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Ocio y cultura

La Biblioteca de Bocairent acull la presentació d'una novel·la històrica.

Es tracta de 'Un testigo llamado Cervantes' de Begoña Valero.

Este divendres a la vesprada la Biblioteca de Bocairent acull la presentació de la novel·la històrica 'Un testigo llamado Cervantes', la publicació de Begoña Valero està basada en fets reals, narra una insòlita història on l'egoisme, l'enveja i la gelosia es conjuguen davant una justícia que no atén raons. Només la verdadera amistat i l'enginy s'aliaran per a buscar una justa sentència.

A través de 660 pàgines la trama ens atrapa per voler saber més i arribar fins al final, actualment ja va per la seua 4a edició. L'autora està molt contenta per l'acollida i per un premi que ha rebut, ens ho ha explicat:

Begoña Valero parla de la repercussió del llibre.

00:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717082313371/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La presentació a Bocairent serà a les 18.00 h amb la presència de Begoña Valero i també l'alcalde del municipi, Xavi Molina, la cronista oficial, Pepa Sempere i l'artista plàstic Martín Flores. A l'acte hi haurà una llibreria que portarà exemplars per als qui vullga adquirir-los.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00