Sociedad

Ontinyent es prepara per a la Fira de Tendes, Tapes i Rock

Aquesta edició número 11 arriba amb novetats importants com la Fira del Llibre o una variació dels horaris

Entrevista a Natàlia Enguix. XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock

Entrevista a Natàlia Enguix. XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock

06:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717066478500/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’XI edició de la Fira de Tendes Tapes i Rock arriba amb novetats importants aquest any. Com ja vam avançar en primícia, i s’ha confirmat, s’inclourà una fira de llibres també. No és la única, ja que per exemple veuen lleugerament modificats els horaris. D’una fira que tindrà lloc, recordem el pròxim cap de setmana del 7, 8 i 9 de juny.

En total hi haurà 44 comerços, s’han omplert els 12 establiments d’hostaleria i hi haurà 9 concerts, entre ells el Grupo Eñe i Cistella de Mimbre, dos dels millor valorats d’edicions anteriors. Les tendes obriran a les 18:00, una hora més tard que en edicions anteriors, i acabaran a les 22:30, mentre que la part de les tapes i el rock gaudirà també d’una part al migdia, de 12 a 14:30 i de vesprada de 18:00 fins a les 3 de la matinada.

La intenció de l’Ajuntament d’Ontinyent és mostrar tant a la ciutat com a la comarca que els comerços i la hostaleria, així com els grups musicals de la ciutat, son de gran qualitat. Jorge Rodríguez, alcalde de la localitat, afirmava que “fa uns anys era inviable pensar que Ontinyent puguera ser referent dels serveis, però a dia de hui estem per davant d’altres ciutats molt més grans que la nostra”, i matisava que “ningú ens ha regalat res, ha sigut a base de treball” i finalitzava amb una frase contundent que deia “moltes vegades diuen que el sant de més lluny fa més miracles, però es mentida, nosaltres tenim a la ciutat tot el que necessitem. Tenim les millors tendes i els millors restaurants per oferir, no sols a la gent sinó a tots els visitants, als que aprofitem per convidar i puguen gaudir de tindre, en tan sols 2 carrers, com si fora un centre comercial a l’aire lliure, tots els serveis dels que disposem a la localitat”, afirmava el primer edil.

La regidora de promoció econòmica convidava a la gent a visitar Ontinyent i els recordava que “tindran totes les facilitats del món a la ciutat, inclòs aparcament molt pròxim i per a tots. No tindreu que patir per res”. Escolta l'entrevista completa a la regidora Natàlia Enguix en la fotografia que encapçala la noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00