Política

La Diputació de València realitza jornades d'urbanisme amb perspectiva de gènere

El MuVIM acull este divendres 31 de maig un acte que reuneix al personal tècnic municipal

Natàlia Enguix explicant el Pla Obert d'Invesions / Raquel Abulaila

La Diputació de València reunirà, este divendres, 31 de maig, a tècnics i tècniques municipals en la jornada ‘Avançant cap a la igualtat’, en la qual es tractarà la contractació pública i l'urbanisme amb perspectiva de gènere en l'administració local.

La jornada tindrà lloc de 9.30 a 14 hores en la sala d'actes del MuVIM. L'obriran la vicepresidenta primera i responsable d'Igualtat, Natàlia Enguix, i la secretària de Dones en el Sector Públic, Pilar Moreno. També participaran arquitectes i tècniques de l'administració.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00