Sociedad

Ja hi ha data per a l'obertura de la piscina d'Ontinyent

Des de les 10:30 fins a les 20:30 serà l'horari per al públic en general

Piscina Municipal d'Ontinyent

Ontinyent obrirà aquest dissabte 8 de juny la nova temporada de bany a la piscina municipal. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que la ciutadania podrà fer ús de les instal·lacions entre el 8 de juny i el 4 de setembre.

En concret, l’horari d’oci per al públic en general serà de les 10:30 fins les 20:30 hores ininterrompudament de dilluns a divendres; i dissabtes, diumenges i festius de 10:30 a 20:00 hores. Els clubs locals com el Club Natació Ontinyent o el Club de Triatló tindran disponibilitat especial fora d’estos horaris. La piscina tornarà a comptar amb un servei d’Hostaleria en les instal·lacions.

Ferran Gandia destacava “el positiu impacte del servei de piscina municipal de cara als mesos d’estiu, als quals és emprada per gent de totes les edats en el seu temps d’oci, i a més a més també hi ha activitat de les escoles esportives i grups esportius”.

El regidor recordava que també des d’aquest mes de juny el poliesportiu municipal també serà utilitzat per moltes escoles d’estiu dels clubs esportius locals, de manera que aquestes instal·lacions “van a ser un punt idoni per al foment de la pràctica esportiva a la ciutat, especialment entre els i les mes joves durant el seu periode vacacional, sense perjudici de que la resta de la ciutadania puga mantenir el seu ús habitual del recinte, tant a la piscina com a la resta del poliesportiu”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00