Política

José Antonio Martínez: "Lamentem veure la benevolència d'Ontinyent amb les retallades"

El portaveu dels socialistes a Ontinyent valora aquest primer any de legislatura i passa revista a molts temes

Entrevista a José Antonio Martínez. Valoraicó del primer any de legislatura a l'Ajuntament d'Ontinyent

Entrevista a José Antonio Martínez. Valoraicó del primer any de legislatura a l'Ajuntament d'Ontinyent

18:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717758338353/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La ronda d’entrevistes als portaveus dels partits amb representació a l’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat hui amb el socialista José Antonio Martínez. Una ronda que va començar el passat divendres amb Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, i per on han passat Nico Calabuig de Compromís, Rafa Soriano del PP i Andrés Navalón de VOX.

Martínez començava l’entrevista mostrant la seua felicitat per formar part del plenari municipal, ja que afirmava estar “gaudint de la política”. A banda es mostrava molt optimista amb el futur i recordava que el partit venia d’estar 4 anys sense representació. Respecte a ser regidor sols lamentava “llevar temps de gaudir amb la família, ja que a banda de treballar per la ciutat, també tenim la nostra feina, pel que eixe temps ha d’eixir d’ahí”.

Respecte a la gestió municipal del govern, afirmava contundent que “no tot son números, i molta inversió no ha solventat els problemes de la gent. Ontinyent continua tenint un problema de mobilitat i de falta d’aparcament, així com cues inhumanes a la dependència, la implantació d’un pla zona de serveis socials, falta d’integració en certes activitats, l’escala del mercat a vegades funciona i a vegades no, algunes associacions com el CLJO s’han queixat, etc.”

Martínez afirmava que “respecte a la gestió del senyor Jorge Rodríguez, lamentem veure una gran benevolència amb el govern de la Generalitat de PP i VOX, benevolència sobretot amb les retallades socials, educatives i sanitàries que s’han realitzat”, i matisava que “ell mateix va informar ací que no hi haurà servei de paritori aquest estiu a Ontinyent, i en lloc de lluitar per aconseguir-ho, diu que ja l’any passat 12 famílies es van haver de desplaçar” respecte al que deia “ningú deuria haver-se de desplaçar i no està lluitant per aconseguir mantenir durant l’estiu ixa gestió”, i insistia que “necessitem un alcalde que no siga conformista i benevolent amb eixes retallades”.

Respecte a les obres que considera necessàries, igual que fera el Partit Popular, Martínez considera prioritari la reforma de la Plaça Major, i afirmava que “no podem estar al Segle XXI amb una plaça Major que siga així”, i és que recordava “la plaça Major sempre ha de ser un punt turístic en totes les localitats, i a nosaltres els ontinyentins ens dona vergonya portar a la gent a veure-la”, i recordava que “a més és l’entrada al casc antic de la Vila i al campanar més alt de la Comunitat Valenciana”.

Martínez criticava també a l’equip de govern i els deia que “moltes vegades sembla que estan més pendents de vore el que fem i de criticar a l’oposició que de treballar per a la ciutat”, i finalitzava parlant sobre eixa polèmica de qui va ser el que va aconseguir l’aula UECO que PP i Ens Uneix s’atribueixen, i afirma que “els socialistes estem fets d’altra pasta i per a nosaltres la victòria és la de la societat que ha aconseguit aquesta aula, la victòria dels veïns i veïnes i de les persones que en 2017 van fer les reivindicacions, ells son els que s’han de posar les medalles, no els partits”, i finalitzava sobre açò dient que “els polítics, almenys jo, estem per a treballar, no per a posar-se medalletes”.

Per a concloure l’entrevista afirmava que “nosaltres farem una crítica responsable, i per això hem de seguir denunciant els fets, i pensem que el que necessitem és més qualitat democràtica i que s’escolte més a la gent, més transparència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00