Ocio y cultura

Comença el muntatge del castell de festes d'Ontinyent

La publicació del pròxim dia 29 serà l'inici oficial d'una festivitat que ja asoma per l'horitzó

Muntatge Castell de Festes d'Ontinyent // Foto: Óscar Borrell

Entrem en la segona setmana de juny, el que indica que el sisè mes de l’any avança ja de forma inexorable. Un sisè mes de l’any que des de fa unes quantes edicions és el mes que dona inici a les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent

La publicació de festes, que aquest any se celebrarà el 29 de juny, és quan s’escolta allò de ‘Dames i caballers. Estem en festes’ en veu de l’alcalde de la localitat, i per a dir-ho es necessita el castell.

Aquest mateix matí ha donat inici el muntatge del castell de festes, que se situa front a l’Ajuntament vell en la Plaza Major, i que dona la primera mostra de l’ambient fester que invaeix durant tot l’estiu la ciutat d’Ontinyent.

Així doncs, comencen ja els preparatius per a les Festes de Moros i Cristians en Honor al Crist de l’Agonia a Ontinyent per a aquest 2024.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00