Sociedad

Detingut a Aielo de Malferit per estafar a sacerdots fent-se passar per capellà

L'home de 39 anys utilitzava el el timo del pare malalt i va aconseguir més de 15.000 euros

Foto de archivo

Agents de la Guàrdia Civil d'Alacant han detingut un home de 39 anys a Aielo de Malferit (Vall d'Albaida) com a presumpte autor dels delictes d'estafa, usurpació d'estat civil i falsificació de document públic, segons han confirmat fonts de la Benemèrita. La detenció va ser el 4 de juny i la investigació continua oberta, d'acord amb les mateixes fonts.

El detingut, que tenia diverses reclamacions judicials pendents, es feia passar per capellà per a estafar sacerdots i va aconseguir més de 15.000 euros dels rectors de les esglésies de Catral i de Bigastro.

L'home suposadament demanava ajuda a un rector per a visitar son pare malalt en una altra ciutat i els posava en contacte amb un capellà per a corroborar la seua història. No obstant això, l'interlocutor eclesiàstic era el mateix home. A més, presumptament també usurpava la identitat d'altres persones per a no usar la seua.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00