Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura

La Colla de Campaners del Comtat registra tocs manuals de campanes en un documental

Veïns i veïnes de huit municipis que han estat vinculats a aquest ofici aporten els seus testimonis al treball audiovisual, que s'estrenarà el 21 de juny a Muro, perquè no es perda aquest patrimoni

La Colla de Campaners del Comtat estrena un documental sobre el toque manual de campanas

La Colla de Campaners del Comtat estrena un documental sobre el toque manual de campanas

14:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718025898732/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Colla de Campaners del Comtat ha realitzat un documental a fi d'enregistrar com són els tocs manuals de campanes. Josep Jordá, president de l'entitat, en Hoy por hoy Alcoy ha explicat que han recollit el testimoni de veïns i veïnes de huit municipis que han estat o estan al càrrec de tocar les camapanes manualment per tal que no es perda aquest patrimoni.

Mans, cordes i bronze. Persones que han donat veu al poble és el resultat final d'un treball que s'estrenarà el divendres 21 de juny, a les 20:30 hores, en la Biblioteca Municipal de Muro i també es projectarà a Millena (28 de juny), L'Alqueria d'Asnar (5 de juliol), Cocentaina (18 de juliol), Alcoleja (3 d'agost), Gorga (1 de setembre), Banyeres de Mariola (27 de setembre), Alcoi (1 d'octubre), Beniarrés (5 d'octubre) i Penàguila (21 de desembre).

A l'entrevista, Jordà també dona una avanç de quan celebraran les mostres de tocs manuals dins del cicle que compta amb el suport de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00