Fútbol

L'Atzeneta UE cau a Sant Vicent del Raspeig i diu adeu a l'ascens

Un gol de Jose García al minut 70 va tombar als 'Taronja' que van perdonar a la primera part

Imatge del partit entre el Jove Español i l'Atzeneta UE

L'Atzeneta UE es va acomiadar aquest dissabte del somni de l'ascens a Segona RFEF. Un gol de José Garcia al minut 70 va tombar a un Atzeneta que, sobretot a la primera part, va merèixer més.

L'encontre començava tranquil, sense ocasions per a cap dels dos equips, fins que al minut 20 Salva Martí tindria el 0-1 en un contracop molt ben conduit per Adrián Domínguez que no va poder definir el de La Safor. Precisament Adrián Domínguez tindria la més clara de l'encontre en un cop de cap que va eixir fregant el pal quan la banqueta visitant ja cantava el 0-1.

El pas per vestidors li va vindre molt bé al Jove Español, que estava passant-ho mal al final de la primera meitat i que va poder refer el seu entramat defensiu per minimitzar el perill d'un Atzeneta UE que a la segona part sols es va acostar amb llançaments llunyans que no van acabar d'inquietar a Fluixà. Al minut 70 arribaria la bogeria local amb un baló penjat amb música per l'ex de l'Atzeneta Javi Salero que va rematar el capità dels alacantins, José García, que com ja fera en l'anada va ser el botxí dels 'Taronja'.

Tercera final regional consecutiva que se li escapa a l'Atzeneta UE en la seua recerca de l'ascens. El Jove Español coneixerà hui l'últim rival per a l'ascens.

Sigue el canal de Carrusel en WhatsApp
¡Bienvenido al canal de Whatsapp de Carrusel! Toda la emoción del deporte, EN DIRECTO. Dirige Dani Garrido

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00